Maihaugen

Maihaugen er Norges største friluftsmuseum med over 200 hus fra ulike tider. Bli med på en reise i tid og se hvordan vi levde før.

Museet er koselig å besøke for både for voksne og barn og er åpent hele året. I tillegg til det idylliske friluftsmuseet, finner du flotte utstillinger og spisesteder.

Maihaugen ligger i gangavstand fra Lillehammer sentrum. Det er skiltet til Maihaugen fra E6, og museet har en stor parkeringsplass.

Maihaugbutikken

Maihaugbutikken har godt utvalg av varer med flott design og god kvalitet.

Vi har et stort utvalg av keramikk og glass, og flotte produkter i lin og tre. Her finner du både smykker, silkesjal og strikkede plagg.

Maihaugbutikken har gaver til alle anledninger, og du finner mye moderne design i tillegg til klassiske husflidsprodukter.

Vi har også en mengde spennende barneleker, og et bredt utvalg av notisbøker. Hos oss finner du også et godt utvalg av fagbøker innen håndverk.

Maihaugbutikken representerer de tre museene som er lokalisert her; Maihaugen, Norges Postmuseum og Norges Olympiske Museum. Når du handler i Maihaugbutikken støtter du også driften av museene. 

Vi har alltid søndagsåpent!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Garmo stavkirke på Maihaugen.