Danse mot vår med fint hår

Våren nærmer seg, og vi trenger å komme ut av vinterdvale.

Nå er det på tide å komme seg ut av vinterdvale. Våren nærmer seg, gradestokken viser en behagelig temperatur, og gatene fylles med folk.

For oss frisører , er vår synonymt med store frisyreforandringer, enten med farge eller ny klipp. Typisk for våren er at folk ønsker lysere spill i håret. En flott teknikk for et naturlig lyst spill i et mørkere hår, er balayage teknikk. Dette er en teknikk som kan beskrives enkelt som å male håret. Vi pensler inn bleking i områder på håret, hvor det er mest naturlig med lysere spill. Kundens naturlige farge beholdes i bunn, og ettervekst blir ikke synlig. Det blir en naturlig overgang fra mørkt til lysere spill, noe som gjør dette varig, uten ettervekst, mange måneder. 

153994991 704936610201659 828994018794495381 n

Vi trenger å komme ut fra vinterdvale/koronadvale og få litt positiv energi. Hva er da bedre enn å besøke en trygg salong, for noen timer med selvpleie og fornyelse?

Hos oss på Hårgaiden er vi fire ansatte med mange års erfaring og godt humør, som vil gjøre alt for at du som kunde skal få en god og trygg opplevelse hos oss. Velkommen skal du være. Bestill gjerne time på vår nettbestilling HER.

Vi hjelper deg også med produkter tilpasset ditt behov. Ved å kjøpe dine hårprodukter hos oss er du med på å drifte en familiebedrift gjennom den vanskelige tiden vi er i. 

Følg oss gjerne på sosiale medier for informasjon, tilbud og inspirasjon. Instagram @hargaiden 

Facebook Hårgaiden 

Del denne artikkelen med venner:
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter