Få festgløden til 17 mai

Ved å følge denne enkle oppskriften vil du få mest mulig ut av dine produkter hjemme og huden din vil stråle i vårsolen ☀️

Gjør huden mottakelig for pleie og aktive ingredienser

En hud som er dekket av smuss, sminke og døde hudceller vil ikke absorbere hudpleieprodukter skikkelig, og du vil dermed få mye mindre ut av produktene dine dersom du ikke er flink til å rense og eksfoliere huden.

Begynn hudpleierutinen din med en skikkelig dobbelrens, for å fjerne alt av sminke, smuss, talg og forurensning.

Massér PreCleanse Balm inn i tørr hud og tilsett vann for å løse opp og fjerne det som ligger på huden din. Følg på med et Dermalogica renseprodukt, gjerne et du har fått anbefalt av din hudterapeut!

Men en god rens er ikke alltid nok.

Huden er et levende organ som alltid fornyer seg og produserer nye hudceller.

Derfor er det viktig å fjerne de døde og gustne hudcellene for å både få frem den skinnende nye huden som ligger under, og for å gi et godt grunnlag for produktabsorpsjon.

Massér Multivitamin Thermafoliant inn i nyrenset og fuktet hud. Denne eksfolianten aktiveres og blir varm i kontakt med vann, noe som stimulerer opptak av aktive ingredienser i huden!

Bruk denne skrubben to til tre dager før for en maksimal glød!

Huden jobber best om natten

Visste du at natten er den viktigste tiden på døgnet når det kommer til hudpleie? Innfør en god hudpleierutine om kvelden for å hjelpe huden til å holde seg på sitt absolutt beste.

Den nattkremen Sound Sleep Cocoon vil ikke bare pleie huden i dybden mens du sover, den vil også hjelpe deg å sove bedre! Essensielle oljer virker aromaterapeutisk for å fremme en dyp søvn, slik at du kan glemme alle bekymringer om ustrøkne bunadskjorter og flekkete dressko, og våkne uthvilt om morgenen 17. mai.

Gi pleie i dybden

Det har vært vinter, noe du helt sikkert merker på huden din.

Gjør deg klar for vårens festligheter med en skikkelig fuktighetsboost, nemlig Skin Hydrating Masque! Denne deilige masken inneholder en unik, tverrbundet hyaluronsyreformel som binder fuktighet og gjør huden jevn og smidig.

La den virke i 10 minutter for en gjennomfuktet, spenstig og glødende hud!

Prime Time

Avslutt med en av våre  primerere fra Jane Iredale. Hudpleiende primer som jevner ut og fukter huden og sett prikken over i-en med et lett lag med mineralmakeup eller foundation.

Vår  jane iredale makeup er bra for huden og  gir et fantastisk resultat!

Tips: bland et par dråper Phyto Replenish Oil i din foundation for ekstra glød .

Blir du fort blank eller føler at makeupen ikke sitter så godt? Set makeupen med et mattende finish pudder og en hydrating spray tilpasset din hud.

Nå i mai og juni har vi 25 % på alle våre primere, setting pudder og hydrating sprays.

Med våre prep, set & go produkter vil makeupen sitte på uansett hvor mye du vifter med flagget og gir klemmer til kjente og kjære.

Hipp Hipp hurra som vi gleder oss til 17. mai!!

Del denne artikkelen med venner:
Foto av Visuello for Husfliden