maiblomst

Lillehammer sentrum

Velkommen til glade festdager i mai!

Velkommen til glade festdager i mai! Her finner du inspirasjon til alt fra bunad til vårens sykkelsjekk! Kanskje bunaden ikke passer og du er på jakt etter et alternativ? Skal du ha gjester for første gang på lenge og vil imponere med et flott dekket bord? La deg inspirere av det Lillehammer sentrum har å by på!

Del glade festdager med venner:

Tips og inspirasjon til Bunad

Mai er bunadens måned! Vi kler oss opp i nasjonaldrakten både til 17. mai og konfirmasjoner. Alt til bunad og tilbehør, samt tips til stell og vedlikehold finner du i Lillehammer sentrum

underskjort bunad tilbehor husfliden lillehammer gjovik
Design uten navn 17

Dekk på til fest

Nå er det duket for fest! Det skal dekkes på til konfirmasjoner, 17. mai, hagefester, mm. Finn inspirasjon til ditt festbord her blant sentrumsbutikkene.

Glade festdager på sykkel!

Selv om flere i byen våger seg ut på tohjuleren gjennom vinteren, venter de fleste til det blir bart på bakken. Nå som den siste snøen er smeltet vekk de fleste steder er det på tide å ta fram sykkelen og nyte naturen. Her finner du en komplett sjekkliste på hvordan du gjør sykkelen klar til sesongen!

Design uten navn 18
Design uten navn 37

Pynt deg til glade festdager!

Det er mange grunner til å pynte seg i mai! Vi har nasjonaldag, konfirmasjoner og vårværet inspirerer til fest! Men man trenger ikke bunad for å kle seg fint til festdagene!