Hårdonasjon- JA TAKK!

Vi på Mam'selle Monsieur Frisør samarbeider med Ruhs parykker og tar gjerne imot ditt donorhår som vil bli brukt til utvikling av parykker for barn og unge!

Vi på Mam’selle Monsieur Frisør hjelper deg hvis du ønsker å donere håret ditt. Vi samarbeider med Ruhs parykker som vi sender ditt hår til. Det blir benyttet til utvikling av parykker for barn og unge med små hoder som ikke alltid passer inn i standardmodeller. For at de skal kunne lage de beste parykkene, ønsker vi selvsagt at håret er av god kvalitet. Det kan være farget, så lenge det ikke er veldig slitt. Når Ruhs parykker får ditt hår, sendes det inn til sin fabrikk hvor det forsvinner ca 5-10 cm bort i knytting. Derfor ønsker de så langt hår som mulig-minimum 30 cm.

Når du kommer til oss for å donere, vil håret ditt først bli vasket og tørket før det deles inn i passelige små hestehaler med en liten strikk. Deretter klippes disse hestehalene av og pakkes pent ned i en konvolutt før det sendes inn til Ruhs parykker. Du får en donor attest med ditt navn på som du stolt kan ha hjemme som et bevis på ditt bidrag til utvikling av parykker for barn og unge. Så hvis du sitter med lange lokker som de kan ha nytte av, kontakt oss på tlf 612 50680 eller book online HER.

Donere har 1 Donere har 2 Donere har 3

Del denne artikkelen med venner:
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on pinterest