Hold deg varm på beina i vinterkulden

Er du kald på beina? Vi på Fjellshop har gode tips til hvordan holde du kan holde deg varm en kald vinterdag!

Hold varmen på beina!

Når det er kaldt ute med minusgrader er det en utfordring å holde seg varm. Vi har et par gode tips som kan hjelpe deg til å holde varmen.

Happyfoot fotposer

Viktige ting å huske på for å holde varmen:

  • En grunnleggende regel for å holde varmen på bena er at de er rene og tørre før du går ut. Husk også at du ikke bør bli alt for varm på beina (feks i bilen) etter at skoene er tatt på, da blir du lett klam og dermed lettere kald når du går ut.
  • Sko og sokker skal også være tørre når du tar dem på. Fukt gjør det nesten umulig å holde varmen.
  • Bruk ullsokker, ull har en spesielt god egenskap mtp fukttransport og har samtidig veldig gode isolerende egenskaper. Vi anbefaler en mellomtjukk ullsokk som innerste lag. Skal du stå stille eller ut i ekstrem kulde bør du også ha en tjukkere ullsokk.
  • Skoene du velger bør også tilpasses aktiviteten og bestemmes gjerne av dette. Uansett type skotøy må dette være tørt og helst godt impregnert når du skal ut i kulda.
  • Ved kaldt vær eller om du skal stå lenge stille vil det være hensiktsmessig å bruke overtrekk eller fotposer. Disse gir ekstra god effekt i forhold til volum og et tynt skotrekk på en langrennsko kan redde skituren. Om du skal stå stille bør du ha tjukkere isolasjon slik som våre happyfoot fotposer som har både tjukk såle og har et vannavvisende, isolert overtrekk. De er enkle å putte i sekken pga den geniale sammenleggbare patenten. Hpyfoot kan redde dagen på skistadion eller ved campen på tur.

Happyfoot video

HPYFOOT – VARME FØTTER ER GLADE FØTTER!

HPYFOOT er designet for at føttene dine skal få mest mulig komfort og varme.
Sålen har et lag isolerende EVA skum og et lag rillet naturgummi for å stoppe kulden fra underlaget og gi friksjon.
Overdelen er i komprimerbart isolasjonsmateriale for maksimal varmeeffekt, og i toppen «lukker» du HPYFOOT med borrelås.
Over vristen sitter en enkel strammesnor hvis du vil ha HPYFOOT mest mulig tettsittende.

Hpyfoot

Del denne artikkelen med venner: