Cafe Toscana

  1. Butikkoversikt
  2. »
  3. Cafe & Restaurant
  4. »
  5. Cafe Toscana

Spennende matretter i Lillehammer

En totalopplevelse av smak, stil og gjestfrihet!
Vårt ønske er at hver gjest skal gå herfra med en fullkommen opplevelse av god smak og atmosfære. Vi er derfor opptatt av å skape trivsel i våre lokaler, med serviceinnstilte servitører, kunnskapsrike kokker og prima råvarer.

Maten vi serverer holder alltid ypperste kvalitet, og vår restaurant har en stilfull, avslappet og spennende atmosfære som vi ønsker skal stå i stil med de spennende matretter vi serverer.

Kokker og servitører
Vi er svært stolte av våre ansatte. Servitørene våre er i restauranten for å yte gjestene den aller beste service. De kan skilte med profesjonalitet, gjestfrihet og kunnskap. De har inngående innsikt i menyen, så spør dem gjerne om rettene og råvarene. De kan også gi tips om hva slags drikke som passer best til de ulike rettene.

Våre fremragende kokker har solid erfaring fra kjøkkenet, og deres stolthet ligger i å tilberede matretter av ypperste kvalitet. De tilbereder både tradisjonelle og egenkomponerte retter. La gjerne kokken anbefale menyen neste gang du besøker oss i Lillehammer.

Råvarer
Vi bruker utelukkende ingredienser vi vet holder førsteklasses kvalitet. Alle varene oppbevares i henhold til mattilsynets strenge forskrifter. På grunn av et høyt vareomløp blir råvarene aldri liggende lenge på lager, men er alltid ferske ved servering. I ethvert kjøkken er renslighet og hygiene av uvurderlig betydning. Vi er svært opptatt av renhold. All redskap og alt utstyr vaskes og desinfiseres etter hver bruk. En kniv brukes aldri mer enn én gang hos oss.

Restauranten
Vårt ønske er at våre gjester skal få en god opplevelse de sent glemmer. Vi har derfor gått inn for å skape en gjestfri og stilfull atmosfære som gjør de matretter vi serverer om mulig enda bedre.

Vi vet at lokalenes betydning ikke bør undervurderes, og har investert i en elegant og smakfull innredning som vi håper står i stil til den utsøkte maten vi serverer. Kom gjerne innom våre innbydende lokaler i Lillehammer før du gjør en bordbestilling!

Kontaktinformasjon
Storgata 73, Lillehammer
Detaljer
Gavekort:
  • Her kan du benytte Sentrumsgavekortet