Clarion Collection Hotel Hammer

  1. Butikkoversikt
  2. »
  3. Overnatting
  4. »
  5. Clarion Collection Hotel Hammer

På Clarion Collection Hotel Hammer bor du med Lillehammers historie i veggene. Hotellet ligger blant de mest klassiske håndverks- og handelshusene på byens velbevarte gågate, Storgaten.

Beliggenhet

Clarion Collection Hotel Hammer ligger sentralt i den historiske Storgaten på Lillehammer. De karakteristiske lave trehusene er en opplevelse i seg selv. Her finner du over 120 forskjellige butikker og restauranter. Lillehammers attraksjoner som Lillehammer Kunstmuseum, Lillehammer Olympic Park og Hunderfossen Familiepark ligger i nærheten.

Nærområdet

Om vinteren er Lillehammer et ekte vintereldorado som ble internasjonalt kjent under Vinter OL i 1994. Byen er kanskje Norges største skiparadis med flere mil preparerte og opplyste langsrennsløyper. Hafjell Alpinsenter ligger bare 15 minutter unna hotellet mens Kvitfjell ligger en times biltur unna.

Måltider

Hos oss skal du aldri behøve å gå sulten. Som gjest hos oss får du en god start på dagen med en næringsrik frokost, på ettermiddagene står det alltid kaffe, te og hjemmebakte godbiter fremme. Når kvelden kommer kan vi tilby kveldsmat til de som ønsker det og det byr vi på.

Møterom

Clarion Collection Hotel Hammer byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter med en historisk atmosfære. Her kan du arrangere dagskonferanser eller konferanser over flere dager med overnatting. Les mer om våre møterom her >>

Historie

Hotellet ligger i et område med en lang og spennende historie. På 1800-tallet begynte kjøpmannen og politikeren Torsten Lunde med tekstilproduksjon og området ble senere etablert som en handelsplass. Lunde skulle spille en viktig rolle på Lillehammer og ble senere byens borgermester. På 1900-tallet ble de berømte Lundemøblene produsert her og i ett av husene hadde snekkermester Einar Austlid sitt verksted.

Kontaktinformasjon
Storgata 108, Lillehammer
Detaljer
  • Har egen nettbutikk