Dressmann

  1. Butikkoversikt
  2. »
  3. Klær, sko & tilbehør
  4. »
  5. Dressmann

«Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL.»

Dressmann er en del av motekonsernet Varner-Gruppen som har sin sentraladministrasjon på Billingstad utenfor Oslo. Foruten Norge har Dressmann butikker i Sverige, Finland, Danmark, Island, Østerrike og Tyskland. Totalt teller kjeden rundt 2800 ansatte fordelt på ca. 430 butikker, og har nettbutikk i Norge, Sverige, Finland og Østerrike.

Siden Frank Varner i 1962 startet sin første klesbutikk for menn i Oslo er Dressmann blitt Nordens største kleskjede innen herreklær. Med et stort utvalg klær til menn i alle aldre tilbyr vi «value for money» til alle våre kunder.

I april 2007 åpnet vi også Dressmann XL som tilbyr herreklær i str. 2XL-9XL. Dressmann XL følger de samme kampanjene som Dressmann og kan tilby gode fasonger og et bredt utvalg. I desember samme år åpnet Dressmann XL også egen nettbutikk og betjener med denne alle våre kunder i Norge, Sverige, Finland og Østerrike.

Åpningstider: man-fre: 9-18 tor:9-19 lør: 10-16
Kontaktinformasjon
Storgata 55, Lillehammer
Detaljer
Gavekort:
  • Her kan du benytte Sentrumsgavekortet