Galleri Zink

  1. Butikkoversikt
  2. »
  3. Kultur & opplevelser
  4. »
  5. Galleri Zink

Galleri Zink ble etablert i 2008 av Johan Mæhlum, og er et galleri som viser billedkunst og kunsthåndverk av høy kvalitet med stor variasjon i det kunstneriske uttrykket.

Galleri Zink ble etablert i 2008 av Johan Mæhlum.
Galleriet drives i dag av Johan Mæhlum, og ligger på Sigrid Undesetsplass i Storgata 49 på Lillehammer. Galleriet har lyse og moderne lokaler på 200 m² over to etasjer, og i andre etasje har galleriet nå eget rammeverksted.
Galleriet har direkte kontakt og formidler arbeider av de fleste kjente norske kunstnere. Det er over 200 kunstnere presentert i magasinene med flere tusen arbeider i alle prisklasser og stilarter.
Det vises et bredt utvalg i norsk samtidskunst. Det arrangeres 8-10 separatutstillinger i løpet av året, i tillegg kommer sommerutstilling, Peer Gynt-utstilling (Vinstra) Høstutstilling (Ilsetra hotell, Hafjell) og en stor juleutstilling. Utstillingene er godt mottatt med stort besøk.

Galleriet åpnet under Norsk litteraturfestivalen 2008 hvor festivalutstiller var Bjørn Ransve. Senere år har vi hatt gleden av å stille ut; Kjell Nupen, Frans Widerberg, Unni Askeland , Ørnulf Opdahl, Liv Heier, Håkon Gullvåg, Sverre Bjertnæs, og i år Esther Maria Bjørneboe.

Galleri Zink har de senere år hatt leveranser til sykehus, skoler, kontorlokaler og offentlige bygg. Kombinasjonen av galleri og rammeverksted gjør at kunstverk fra Galleri Zink gir et sluttprodukt av høy kvalitet.

Åpningstider: Mandag: Etter avtale Tirsdag - Fredag: 12-17 Lørdag: 11-16 Søndag: 13-16
Kontaktinformasjon
Storgata 49, 2609 Lillehammer, Norge
Detaljer
Gavekort:
  • Her kan du benytte Sentrumsgavekortet

Send en melding til bedriften