Janus

  1. Butikkoversikt
  2. »
  3. Klær, sko & tilbehør
  4. »
  5. Janus

Norges fremste alpinister har bidratt til å utvikle en egen ullundertøyskolleksjon i samarbeid med Janusfabrikken i Bergen. Industri og toppalpinister har delt kunnskap, tester og erfaring i et drøyt år. Resultatet er en ny undertøyskolleksjon med nyutviklete metervarer, design og passform. Alt er utviklet og laget i Norge.
Kolleksjonen er med på å styrke norske industriarbeidsplasser og den har bidratt til å gi Janus økt kompetanse for hva en vinteridrettsutøver forventer av kvalitetskombinasjoner. Nyutviklete Airwool er ett av de nye ullstoffene som er å finne i plaggene, som gir økt luftighet på strategiske steder. Royalties av salget av kolleksjonen Attacking Vikings går til laget som helhet og vil bidra til
ytterligere satsing på norske alpinprestasjoner.
– Vi har vært heldig å få Janus som en viktig samarbeidspartner knyttet til undertøy. Janus og Alpinlandslaget har mye til felles – norske, men svært internasjonale. Det har vært en veldig spennende prosess å bidra til produktutvikling av en egen Attacking Vikings-kolleksjon. Vi har stor tro på design og passform vil være til glede for alpinister og folk flest. Spennende er det også at folket kan direkte bidra til bedre vilkår for norsk alpint gjennom kjøp avkolleksjonen, sier John-Olav Evans, sponsor- og markedsdirektør i Norges Skiforbund, Alpint.

Kontaktinformasjon
Storgata 45, Lillehammer
Detaljer
Gavekort:
  • Her kan du benytte Sentrumsgavekortet