Kulturscenen Cafe Stift AS

“Hovedsaklig er vi en cafe, nattklubb og live-scene, men vi stiller oss også aktivt som arrangør innenfor servering av alle slags sosiale lag og underholdning i Kulturhuset Banken”

Ta kontakt, vi skreddersyr arrangementet i forhold til dine ønsker.

Café Stift er en café i Kulturhuset Banken i Lillehammer

På dagtid er Kulturscenen Café Stift en café med behagelig stemning, internett, barista og enda bedre mat. Kjøkkenet serverer lunsj fra kl 12:00 og middag fra kl 16:00 hvor vi fokuserer på å servere lokale og internationale retter i høy standard. Vi har studentpris på mat og student-kaffe.

På kveldstid forandres Cafe Stift til et utested med fengende musikk og Onsdager har vi et ukentlig konsept som heter “Lyd & Lesk” Her serveres det “relativt” – go´musikk, småretter og drikke fra baren til sent på kvelden. Vi har en moderne scene, med høy teknisk standard og lokaler med 90 sitteplasser. Vi jobber aktivt med å tilbringe kulturelle arrangement innen live musikk, stand-up og DJ’s fra hele landet.

Lørdager har vi nattklubb med 20 års aldersgrense fra kl 23:00. Her har vi høyt fokus på nationale og internationale konsepter innenfor DJ-verden som vil appelere til dansefoten.

I tillegg vil plassen også være tilknyttet en rekke artister og arrangementer.

Vi gleder oss at du kommer på besøk, og vi ønsker Byens hærligste hjertelig velkommen.

Kontaktinformasjon
Kirkegata 41, Lillehammer
94053179
Detaljer
Gavekort:
  • Her kan du benytte Sentrumsgavekortet