Lillehammer Vandrerhjem – Stasjonen Hotell

  1. Butikkoversikt
  2. »
  3. Overnatting
  4. »
  5. Lillehammer Vandrerhjem – Stasjonen Hotell

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen har en svært sentral beliggenhet på buss- og jernbanestasjonen i Lillehammer. Vår resepsjon og vår Cafe Stasjonen finner du i første etasje på stasjonen.

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen tilbyr overnatting med moderne fasiliteter. Hos oss kan det overnattes i enkeltrom, tosengsrom, tre- og firesengsrom, samt flersengsrom.

På Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen har du som gjest:

Rom med hotellstandard (bad på alle rom), oppredde gode senger inkl håndklær
Gratis trådløst internett og TV på alle rom
Frokostbuffet serveres (i kaféen) fra kl 06.30 på hverdager og 07.30 i helger/helligdager – havregrøt, kaffe, kornblandinger, frukt, grovt brød og mye godt pålegg er en selvfølgelighet
Eget oppholdsrom/gjestekjøkken der du kan lage din egen mat – alle fasiliteter
Lunsj og middag får dere i vår Cafe Stasjonen – alle boende gjester får 15 % rabatt på våre varme retter
Temarom
Alle de 34 rommene på Lillehammer Vandrerhjem har lik standard. Som et resultat av et gjensidig samarbeid med lokale næringsaktører og kjente merkenavn har likevel de fått sette sitt preg på flere av våre rom og i vår kafé.

Her er fjell og vidde (Høvringen Vandrerhjem), elv og dal (Sjoa Vandrerhjem), shopping for ro i sjelen (Strandtorget kjøpesenter), Husfliden, Pilegrimsleden, Leger uten Grenser, vennskapsbyen Oberhof med flere representert. I løpet av 2014 vil flere sette sitt preg på et rom hos oss.

Cafe Stasjonen
I Cafe Stasjonen tilbyr vi deg god og rimelig mat. Selv med beliggenhet på en skysstasjon får du oppleve fyr på peisen, reiselyst, lyse omgivelser og en rolig atmosfære. Det er mulighet for å spise alle dagens måltider hos oss. I vår Cafe Stasjonen skal du kjenne lukten av ferske brød, kaffe og kaker. Flere av våre samarbeidspartnere har også fått satt sitt eget lille preg på bordplatene i kaféen.

Attraksjoner i nærområdet

Lillehammer Vandrerhjem Stasjonen har sentral beliggenhet på Skysstasjonen, i gangavstand til «Olympiabyens» attraksjoner, gågate og kjøpesenter. Det går buss direkte fra trappa og til skistedene Hafjell, Sjusjøen og Nordseter, eller sommerattraksjonene Hunderfossen Familiepark og Lilleputthammer.

Vi gir deg en god start på dagen og en god følelse i magen.

Kontaktinformasjon
Jernbanetorget 2, Lillehammer

Send en melding til bedriften