MAXBO

  1. Butikkoversikt
  2. »
  3. Hus & Hjem
  4. »
  5. MAXBO

MAXBO ble etablert 1995 av Løvenskiold Handel AS. MAXBO har i løpet av disse årene bygget seg opp til å være en av de ledende aktørene i bransjen og en av Norges mest kjente merkevarer. MAXBO kan tilby kundene fullsortiments byggevarehus, og leverer både til det private og det profesjonelle markedet.

Kjeden består i dag av cirka 70 butikker over hele landet - både vanlige MAXBO-varehus, MAXBO Stormarked og MAXBO-Proffanlegg. MAXBO har en blanding av egeneide og franchisevarehus.

MAXBO har som mål å gjøre det enkelt å handle bo- og byggevarer. Derfor legger MAXBO vekt på å gi kundene veiledning, tips og råd. Med slagordet ”Klart du kan!” skal MAXBO være folks førstevalg for å pusse opp og bygge hjemme. Gjennom å møte kompetente medarbeidere får kundene inspirasjon og selvtillit til å gjøre jobben selv gjennom tips, råd og veiledning.

For å sikre at hver enkelt leder og medarbeider har best mulig utgangspunkt for gi kundene den hjelpen de trenger, har MAXBO-skolen kontinuerlig leder- og medarbeiderutvikling. MAXBO skal kort og godt være best på råd og veiledning.

Hos MAXBO kan kundene forvente å finne et stort varespekter som strekker seg fra kjente merkevarer til MAXBOs egne merkevarer.

Åpningstider: Mandag-fredag: 07-18 Lørdag: 09-15
Kontaktinformasjon
Blåswixveien 1,2624 Lillehammer
Detaljer
  • Har egen nettbutikk
Hjemkjøring av varer
  • Vi tilbyr hjemkjøring