Paa Bordet

Vi serverer mat av ypperste kvalitet, og gir personlig service

Vi startet med en liten restaurant på Lillehammer En gang het det Mormors Hus, og var et rosa lite hus med masse atmosfære.
Til vi la ned vår restaurant het den Paa Bordet restaurant og atmosfære husker de fleste

Arne Brimi og Bengt Willson drev stedet under OL på Lillehammer i 1994.
I 1999 tok Atle Granbu over. Granbu er utdannet kokk og har lang og
solid erfaring fra velrenomerte kjøkken. Stedet drives i dag sammen med
Ingar Holter. Han er også utdannet kokk, og har lang fartstid fra
flere anerkjente restauranter i Oslo. Både Atle og Ingar, og de åtte
øvrige ansatte, brenner for det de driver med!

Vi vet at vår glede for mat og service er tydelig når vi sees!

Vårt cateringtilbud er enormt. Bryllup, dåp, begravelse, konfirmasjon, møte-mat, overtidsmat, piknik, egen kokk hjem til deg eller hva med gourmetkveld på hytta? Hvis dere er veldig mange fyller vi med glede hele Håkons Hall.
Bon Appétit
Hilsen Ingar og Atle

Kontaktinformasjon
Bryggerigata 70, Lillehammer
61253000
Detaljer
Gavekort:
  • Her kan du benytte Sentrumsgavekortet