Perfect Escape

  1. Butikkoversikt
  2. »
  3. Kultur & opplevelser
  4. »
  5. Perfect Escape

OM KONSEPTET

To til seks personer «stenges» inne i et spesialbygget rom, spekket med mysterier, gåter og finurlige mekanikker. En kort introfilm forklarer spillets historie, hva som har skjedd, hvorfor dere er der og hva som er spillets mål/oppdrag. Deretter starter klokken å telle ned, og dere har 60 morsomme og adrenalinfylte minutter på dere!

HINT UNDERVEIS

For å hjelpe dere om dere står fast følger våre game mastere spillene via kameraer og mikrofoner. Underveis i spillet kan dere be om hint inntil tre ganger ved å trykke på hint-knappen i rommet. Game masterhjelper dere da videre i spillet ved å vise hint på skjermen i rommet. Flere enn tre hint kan gis om man ønsker et enklere spill, til barn for eksempel.

SAMARBEID

Laget ditt må samarbeide og kommunisere godt for å klare oppdraget. Dere må gjennomsøke rommene grundig etter nøkler, koder, skjulte dører, ledetråder osv. Det meste kan snus og vendes på. Alt dere trenger for å løse rommets gåtefulle mysterier er enten i rommet eller forhåpentligvis i hodene deres. Pågangsmot, kreativ tankegang og løsninger utenfor "boksen" er nøkkelord for suksess i våre escape rooms.

SPILLENE

Spillene er designet og utviklet av våre egne game mastere. Vi jobber kontinuerlig med utvikling av nye spill og nye konsepter. Har du et ønske om en skreddersydd opplevelse for deg og dine venner/familie eller kolleger/ansatte er det bare å ta kontakt
Åpningstider: ons-fre: 15-21, lør: 10.30-21
Kontaktinformasjon
Fåberggata 115, 2615 Lillehammer
Detaljer
Gavekort:
  • Her kan du benytte Sentrumsgavekortet