Stasjonen cafe & restaurant

  1. Butikkoversikt
  2. »
  3. Cafe & Restaurant
  4. »
  5. Stasjonen cafe & restaurant

Cafe Stasjonen tilbyr god og rimelig mat. Selv med beliggenhet på en skysstasjon får du oppleve fyr på peisen og kan spise i en rolig atmosfære. Mulighet for å spise alle dagens måltider hos oss. På vår Cafe Stasjonen skal du kjenne lukten av ferske brød, kaffe og kaker. På Cafe Stasjonen kan du senke skuldrene og nyte tiden før reisen går videre.

Café
Hos oss skal du kunne senke skuldrene og nyte tiden sammen med familie, venner, kollegaer eller alene. I vår Cafe Stasjonen starter vi dagen klokken halv 7 med ønske om å gi våre overnattende gjester en god start på dagen med servering av en herlig frokostbuffet. Om du har sovet i din egen seng er du og hjertelig velkommen til å nyte vår skikkelige norske frokost før din videre reise fra Lillehammer Skysstasjon. Vår kvalitets fairetradekaffe fra Friele brygget på nykvernede bønner, nystekte vafler, hjemmebakte kaker, gjærbakst og wienerbrød er og noe du får hos oss fra tidlige morgentimer. Utover dagen fylles disken opp med påsmurte smørbrød, chiabattaer, rundstykker, baguetter og salater. Dagens suppe og våre varme småretter og middagsretter kan du spise fra klokken 11.

Restaurant
På Stasjonen serverer vi varm lunsj, middag og suppe fra klokken 11.00. Er dere en gruppe reserverer vi gjerne enkelt bord, deler av restauranten eller hele lokalet for dere. Alle våre retter serveres også som take away så du kan ta de med på toget eller hjem. Rettene leveres også som catering så har du selskap eller gjester kan du velge en enkel løsning for servering hjemme eller på din arbeidsplass.
Våre dedikerte kjøkkenartister Tomas, Anna, Dragana, Agata og Aga lager alle varmretter fra bunnen av. De bestreber å bruke lokale råvarer av god kvalitet uten at du som kunde skal betale ekstra for det. Servering av tradisjonsmat av høy kvalitet på enkeltarrangement og dager er viktig for oss, og komle og kål torsdager har blitt et av våre varemerker. Vi reserverer gjerne deler eller hele restauranten for din gruppe eller lag så ta kontakt i dag.

Åpningstider: man-søn 07.30 - 22.00
Kontaktinformasjon
Jernbanetorget 2, Lillehammer
Detaljer
Gavekort:
  • Her kan du kjøpe Sentrumsgavekortet
  • Her kan du benytte Sentrumsgavekortet

Send en melding til bedriften