Wenches Hudpleie

  1. Butikkoversikt
  2. »
  3. Helse, hud, hår og velvære
  4. »
  5. Wenches Hudpleie

Vi har drevet i 33 år på Lillehammer, de siste 14 årene i Storgata 40.
Kom innom og spør oss om behandlinger som vil passe deg best!

Wenche Findalen, uteksaminert hudpleier i 1986 på Otta vdg. skole, hudpleielinja.
Hun etablerte «Wenche´s hudpleie» 6. juli 1986.

Wenche Fredriksen, uteksaminert hudpleier i 1987 på Otta vdg. skole, hudpleielinja. I 1988 leide hun en hudpleiesalong i Levanger, før hun kom til Lillehammer i 1989 og leide hudpleiedelen i Ellinor´s hud – og fotpleie. Wenche Fredriksen Jonhaugen etablerte «Oasen hudpleie» i Storgt. 61 året 1990.

I 1995 ble «Wenche´s hudpleie» og «Oasen hudpleie» fusjonert. I 1996 utvidet Wenche Fredriksen utdannelsen sin ved å ta eksamen som aromaterapeut, og Wenche´s hudpleie fikk et nytt og etterlengtet tilbud, som mange har hatt glede av i årenes løp.

Dette ble begynnelsen på et veldig vellykket samarbeid mellom oss to Wenche´ne, som nå har vart i 24 år. Vi ser fram til mange fine år framover, der vi sammen vil forsøke å gjøre hverandre enda bedre. Faglig har vi vært på linje hele tiden og vært like opptatt av å følge med hva som skjer innen faget hudpleie. Det gjelder behandlinger, teknikker, produkter, ingredienser og deres innvirkning på huden og dens funksjoner. I 2008 oppnådde vi begge å kunne kalle oss «avanserte hupleiere» etter å ha gjennomført nøytrale fagkurs som gikk over 3 år.

Wenche´s hudpleie er i fortsatt vekst og positiv utvikling. Da vi flyttet hit til Storgata 40, fikk vi erfare at beliggenhet er viktig. Det er liv og røre her i sørenden av Storgata og vi stortrives her. At det er parkeringsmuligheter utenfor døra er virkelig et stort pluss, og vi syns det er helt greit ikke å være lokalisert i gågata.

Høsten 2017 oppgraderte vi salongen. Det ga oss ny giv og vi håper kundene ser at vi trives.

Vi har online booking!

Åpningstider: Hverdager: 10:00 - 17:00 | Kveld og helg etter avtale
Kontaktinformasjon
Storgata 40, Lillehammer
Detaljer
Gavekort:
  • Her kan du benytte Sentrumsgavekortet

Send en melding til bedriften