Dekk bordet til fest!

Maidager er festdager og nå kan vi endelig feire slik vi vil, med så mange gjester vi ønsker! I den anledning er det nok flere som ønsker å gjøre festbordet ekstra staselig i år!

Design uten navn 23

Tradisjon tro

Skal du ha gjester på 17. mai? Kan du for eksempel finne frem linduken, linserviettene og finserviset. La bordet bugne av hjemmelagde matretter og legg presisjon i presentasjonen. Dekk et delikat bord som står i stil med den store festdagen.

For å få den høytidelige 17. mai-stemningen på plass, passer det godt med flagg og bjørkeris i vaser – både ute og inne.

Ønsker du å brilliere med det lille ekstra? Da er en nystrykt duk og tøyservietter prikken over i-en. Dekk også gjerne bordet med ditt fineste bestikk og servise. Har du sølvtøy i skuffene, er dette fint å hente det frem. Bak en lekker kake, server cupcakes på etasjefat og sett sammen en majestetisk blomsterbukett. Du finner alt du trenger til det høytdelige 17.mai- (og konfirmasjons-) bordet hos Tilbords i Lillehammer sentrum.

Design uten navn 32

Kunne du tenkt deg å droppe tøyservietter og heller pynte med servietter av papir? Lær å brette servietter som imponerer hos Tilbords.

Friske farger

Det finnes mange måter å dekke bordet på og det er bare fantasien som setter grenser! Ønsker du å hente fram vårens farger på festbordet? Hos Askepott Interiør finner du mange morsomme alternativer til det tradisjonelle fra varemerker som PotteryJo og GreenGate.

 

Design uten navn 24

PotteryJo har mange herlige farger i et beskjedent, men dekorativt mønster som gjør et hvert festbord livligere!

Design uten navn 25

For en ekstra fargerik borddekning kan man slå til med mønstrede dekketøy fra GreenGate

Design uten navn 31

Her trenger man ikke holde seg til én farge eller ett mønster! Skap ekstra livlig stemning med en mix av både mønster og farger!

Et hvert festbord fortjener også friske, livlige blomster. Velg en vase som kan være et midtpunkt, men som ikke spiser opp bordet! Disse vasene fra Miljögården finner du hos Askepott Interiør.

Design uten navn 30

Del denne artikkelen med venner: