Lillehammer sentrum drift –hvem er vi og hva gjør vi ?

Vi jobber for et levende og attraktiv bysentrum

Lillehammer Sentrum Drift jobber hver dag med å tilrettelegge og koordinere for unike handleopplevelser.

Vi gir våre medlemmer i Lillehammer Sentrum en stemme utad og profilerer og representerer alle våre næringer på vegne av fellesskapet. Lillehammer Sentrum drift tilrettelegger for og gjennomfører aktiviteter og arrangementer i sentrum. Vi markedsfører Lillehammer Sentrum som et helhetlig tilbud av handel, service, kultur og servering. I tillegg jobber vi for at byen vår skal oppleves som trivelig, trygg, tilgjengelig og godt vedlikeholdt.

Lillehammer er en UNIK by og vi jobber for et levende og attraktivt bysentrum!

Alle gagata januar 2018 Vi er Apne
 Foto: Torbjørn Olsen/GD

 

Levende sentrum, levende by!

Daglig Leder: Henning Owren – henning@lillehammersentrum.no

Prosjekt- og markedsansvarlig: Caroline Allum caroline@lillehammersentrum.no

 

logo lillehammersentrum blaa

Aktiviteter og arrangementer

Vi tilrettelegger for og arrangerer aktiviteter og arrangementer i sentrum. Vårt mål er at det skal være enkelt å arrangere noe i Lillehammer Sentrum. Fra de største festivalene til salgsboder på gateplan. Vi er selv arrangør for blant annet Kollosalt Frakke Dager, Lillehammerdagene, Barnas Lørdag, Lillehammer Mataukfestival, Julebyen og Nattåpent. I tillegg har vi aktiv deltagelse i Døla Jazz, Litteraturfestivalen, Kultur-natt med mer. Vi er også en av initiativtakerene til Bondens Marked.

Markedsføring og kommunikasjon

Vi markedsfører Lillehammer Sentrum som et helhetlig tilbud av handel, service, kultur og servering. Vi organiserer en rekke felles markedsaktiviteter for våre medlemmer og deler aktivt informasjon gjennom aktuelle kanaler og medier. Vi har egne nettider vi selv redigerer og drifter.

Medlemsservice og kontakt

Vi har tett kontakt med våre medlemmer via sentrumsmøter, arrangemeter, mail og besøk. Hver måned sender vi ut SentrumsNytt for å sikre internkommunikasjonen. Vi har Vektertjeneste, kurs og opplæring. Det er viktig for oss med et tett og godt samarbeid slik at vi kan sikre at vårt arbeid til en hver tid er til det beste for våre medlemmer. Vi har et utstrakt samarbeid med andre sentrale aktører i Lillehammer Sentrum, blandt annet Visit Lillehammer, Lillehammer kunnskapspar, Maihaugen, Hunderfossen, GLØR, Hafjell, Kvitfjell, Høyskolen i Lillehammer og Lillehammer Kommune. Sammen med disse jobbes det kontinuelig for å styrke handelen og utviklingen av handelen i Lillehammer Sentrum. Vi er medlem av Norsk Sentrumsutvikling.

Sentrumsgavekortet

Sentrumsgavekortet selges i enkelte medlemsbutikker, men kan benyttes i de aller fleste. Gavekortet er en populær gave til privatpersoner så vel som i bedrifter. Gjennom kortet bindes omsetningen til våre medlemsbutikker samtidig som det trekker folk til Lillehammer Sentrum for å handle.

Vedlikehold og trivsel

Vi jobber for at byen vår skal oppleves som trivelig, trygg, tilgjengelig og godt vedlikeholdt. Strøing, brøyting og renhold i gatene er viktig. I tillegg sørger vi for god stemning i form av vinter- og julebelysning. I sommersesongen bidrar vi til en blomstrende by.

Styrke Lillehammer Sentrums omdømme

Vi gir våre medlemmer i Lillehammer Sentrum en stemme utad. Vi profilerer og representerer alle våre næringer på vegne av fellesskapet. Å forene kreftene betyr at vi kan øke konkurransekraften og styrke vårt omdømme. En viktig rolle for å øke attraktiviteten!