En bh er mer enn bare en bh

Mange kvinner går rundt med en bh som egentlig ikke passer. Er du en av dem?

Alle bryster er unike. Derfor passer ikke nødvendigvis bh-modellen som venninnen eller søsteren din bruker, til deg.

For å finne riktig modell og størrelse til dine bryster må du prøve kanskje tre ulike modeller, kanskje flere. Det som er viktig er å prøve, se og kjenne etter. 

Synes du det er vanskelig å vite hvilken størrelse og modell som passer for deg? Spør oss om hjelp!

Vi, som jobber hos La Unica, hjelper daglig kvinner med å finne den perfekte bh-en. Vi tar mål av deg slik at du får en bh som sitter godt på kroppen, og som gir god støtte. Samtidig vil en bh i rett størrelse få deg til å gå med hevet hodet og en ny selvsikkerhet.

Dersom du heller ønsker å prøve selv, er du selvfølgelig velkommen til det. Vi veileder deg så godt vi kan, fra ditt utgangspunkt.

Et lite tips!
Den perfekte bh-en skal sitte stramt, men komfortabelt, rundt ryggen slik at du får god støtte. Samtidig skal brystene holdes på innsiden av cupene, og ikke utenfor. 

Her er noen av våre bestselgere.

Marie Jo Avero
Denne bh-en er lett vattert, og sitter tett på kroppen. Den har hjerteformede cuper som gir brystene løft og støtte, samt skaper en flott utringning. Stroppene er dekket av vakre tusenfrydblomster.
Finnes i cup A – E.

Marie Jo Avero på modell som sitter

Bali B3439
Denne bestselgeren fra Bali sitter mykt og behagelig på kroppen. Den har lett vatterte cuper med spiler. Stroppene kan bæres over skuldrene eller i kryss på ryggen. Bh-en har glatte cuper, og passer godt under t-skjorter og topper.
Finnes i cup B – DD.

Bali DF3439 bh på modell

PrimaDonna Deauville
Deauville er en elegant og tidløs bh, dekket av vakre broderier. Den har en utmerket passform og komfort. De solide cupene og sidepanelene gir brystene et løft, samtidig som de dekker godt.
Finnes i cup B – J.

PrimaDonna Deauville på modell

Vi har også et bredt utvalg i bh-er uten spile.

Bali DF3372
Denne spileløse bh-en er svært komfortabel, og gir god støtte. Den har 2-lags cuper som er dekket av et vakkert jacquardmønster. Finnes i cup B – DDD.

Bali DF3372 på modell

Huber Soft bh
En myk og behagelig spileløs bh med formpressede cuper. Finnes i cup A – D.

Huber Soft bh på modell

Ta gjerne turen innom for å se vårt brede utvalg i bh-er, både med og uten spile.

Del denne artikkelen med venner:
Tilpassing av bh på kunde