Nyt den magiske vårfølelsen i naturen!

Mjosa behind the scenes

Det er noe magisk med vårturer i naturen, og når sola titter frem og varmer er det ekstra godt å være ute i naturen. Med godt turutstyr og Fjällräven-bekledning fra Fjellshop kan du virkelig oppleve det beste naturen har å by på. Finn et sted våren kommer tidlig og nyt vårsola i godt selskap.


På våren er det lurt å legge turen til et lunt og frodig sted der våren kommer tidlig. Det kan være nære vannet eller i ei li som er spesielt eksponert for sol og varme.

Fjellshop i naturen Lillehammer
Se Gränsfors øks

Der kan du legge ut på på tur og kjenne at du beveger deg raskt gjennom ulendt terreng med din lette tur-bekledning. Du passerer kanskje små bekker og blomstrende skoger, og tar deg tid til å stoppe og beundre det utrolige landskapet rundt deg. Om du går langs et vann så kan du nyte sola som reflekteres i vannet og all dyreaktiviteten både på og ved vannet.

Når det er tid for pause, finner du frem turutstyret fra Fjellshop, som inkluderer alt fra turbrenner og sitteplater til kokkeutstyr og turservice. Om sola varmer godt er det fint å sitte i ulltrøya og kanskje se det dampe fra en turvarm kropp. Med Fjällräven-bekledning og turutstyr fra Fjellshop kan du nyte naturen i timevis og oppleve alt den har å by på. Uansett om du går alene eller med venner, vil du alltid føle deg komfortabel og trygg med ditt pålitelige turutstyr fra Fjellshop. Noen fine tips er å ta med et toastjern som du kan grille brødskivene i eller et vaffeljern. Om du vil steike egg på tur bør du ha eggene i en eggeholder som gjør at eggene ikke knuser. Bålgaffel kan være lurt å ta med hjemmefra og et supertips til alle som liker komfort, ta med en liten bærbar campingstol. Alt dette finner du på Fjellshop.

Fjellshop i naturen Lillehammer
Marie steker seg pølse med bålgaffel

Når dagen begynner å gå mot slutten kan du reflektere over mulighetene vi har her i Norge. Vi har mye ren og urørt natur, vi har allemennsretten som gir oss mulighet til å ferdes og også campe i all utmark Det er lov å føle seg takknemlig

for å ha opplevd naturens skjønnhet på en så nær og personlig måte, og du kan glede deg allerede til neste tur med Fjällräven-bekledning og turutstyr fra Fjellshop.

Fjellshop i naturen Lillehammer
Kirsti fikser bålet

Fjellshop- “Godtebutikken for friluftsutstyr”

Del denne artikkelen med venner:
Fjellshop i naturen Lillehammer