Påsketuren starter hos Lanullva

Påsken er til for å nytes med venner og familie. Med Lanullva fra topp til tå vil du og hele familien uansett påskeaktivitet kunne glede dere over påskekosen og slippe å fryse.

Lanullvas varmergulerende ulltøy er strikket i 100% ren merinoull som ikke klør og føles behagelig mot huden. Vi har et stort utvalg merinoull kolleksjoner til voksen, barn og baby i flere farger og tykkelser til både varmere og kaldere dager.

Påske i by eller fjell? Påskeantrekket finner du uansett hos Lanullva. Vårt turtøy er like fint til daglig bruk som det er i fjellet. 

IMG 2585

I påskefjellet vil du kledd med Lanullvas varmeregulerende merionoull  kunne gå lange skiturer med gode pauser – da hemmeligheten er å bevare varmen etter fysisk aktivitet. Når du bruker Lanullva rett på huden bidrar den tekniske strikkemetoden til å isolere på varme, samtidig som den ventilerer fukt og svette vekk fra huden. Sånn holder du deg deg både tørr og varm under varierende aktiviteter og værforhold.

Barna som leker i snøen gjennom dagen vil du kunne være trygg på at holder seg gode og varme. Der ventileringsevnen i strikkemetoden gir ekstra gode “puste” egenskaper og selv om ulla blir våt oppleves den ikke kald. 

Med Lanullvas termiske egenskaper vil du oppdage at du får en beskyttelse som fungerer. Lanullva er derfor perfekt for deg som liker å bruke naturen uansett vær. 

IMG 2601

Ta med deg familien og kom innom Lanullva i Storgata 78 for varmeregulerende merinoull til påsketuren. Se utvalget i vår nettbutikk: Pustende Ullundertøy fra Nordvestlandet | Lanullva

Husk å ta med påskeegget i sekken og at turen starter her!

IMG 2789

Del denne artikkelen med venner: