Tid for hjem – og hage!

Når våren står for tur er det ekstra koselig å invitere gjester hjem på fest både inne og ute! Være seg større selskaper eller mindre sammenkomster. I Lillehammer sentrum finner du alt du trenger for å imponere gjester og nyte hagen om våren!

13687686 13

Vår=blomster!

13687688 Spring 2023 Bonbonniere Agapanthus 10cm Flora Mugs 27cl White Elements Plate 19cm 300dpiVårkolleksjonen fra Royal Copenhagen er den perfekte måten å ønske lyse dager velkommen inn til våre hjem. En måte å bringe nytt liv til en ny sesong, og samle venner og familie rundt vakre bord.

Hvert år minner vårens ankomst om et gjensyn med en sårt savnet venn. Varme lysstråler bryter gjennom vindusrutene som et løfte om en ny sesong. Med den følger spirende grener i alle regnbuens farger, og selvfølgelig vårkolleksjonen fra Royal Copenhagen. I år finner du blomster som rødkløver, perleblomst, vannlilje og gjøkesyre til vårens bord, hos Tilbords TJ Strand Lillehammer Glasmagasin.

Imponer gjestene med fint brettede servietter!

Kunne du tenkt deg å droppe tøyservietter og heller pynte med servietter av papir? Lær å brette servietter som imponerer hos Tilbords.

Du kan også gi festbordet det lille ekstra på nasjonaldagen eller konfirmasjonen med disse nydelige flaggene fra Gullsmed J. Frisenberg.

b bs 10010 additional 1

Blomster er med på å skape liv og stemning i hjemmet og et festbord skinner enda mer med vakre blomster, og der kan Blomsterstua hjelpe deg! Vakre blomsterdekorasjoner til en hver anledning.

IMG 7156

Og hva med å plassere de i disse stilrene vasene fra Tilbords?

Vaser og blomster

Nyt vårdagene i hagen!

Hagen er et flott sted å slappe av og nyte naturen i løpet av våren. Når solen kommer frem, hva er vel bedre enn en skikkelig grillfest i hagen?Hos Jernia Borgen finner du alt du trenger! De har et stort utvalg av griller fra både Weber og Char-Broil.

image1

Topp det hele med en stilren borddekking fra Rosendahl! (Medlemstilbud til og med 21/05)

image

Hva er vel finere til hagefesten en en bukett med markblomster, kjøpt eller selvplukket? Gjør det ekstra fint med disse søte blomstervasene fra Søstrene Grene.

Available from 20 April 2023 Summer cottage atmosphere with Sostrene Grene 44

Unn deg litt ekstra luksus!

Når man tilbringer mer tid ute i hagen og på terrassen kan det være gunstig med en utekran! Både når du legger måltidene på terrassen eller du skal luke og arbeide i hagen. Hos Ramsøy får du det du trenger! Og ut mai får du utekranen gratis og betaler kun for montering og deler (gjelder maks veggtykkelse 400mm).

image002

Et annet herlig supplement i hagen er denne lekre utedusjen fra Mora. Utrolig deilig å ha hvis du for eksempel trenger å kjøle deg ned i varmen eller skylle et gjørmete kjæledyr!

image003

Del denne artikkelen med venner: