Vårens antrekk fra fest til topptur

Når våren kommer og snøen smelter er det tid for feiring både ute og inne! I Lillehammer sentrum finner du alt du trenger om du skal pynte deg til bryllup, nasjonaldag og konfirmasjoner, eller feire at snøen har smeltet med en tur i naturen!

Stilige dresser til liten og stor

En dress er det perfekte valget når du skal pynte deg litt ekstra, både i større og mindre selskap. Dressen som vi kjenner den i dag kan spores helt tilbake til 1860-tallet, og selv om den har endret stil og fasong oppigjennom årene er det en sikker vinner ved spesielle anledninger. 

I Lillehammer sentrum kan du finne den perfekte dressen til både liten og stor.

Leter du etter den perfekte dressen kan ekspertene på Belsvik hjelpe deg, med snart 100 års erfaring. Her vil du garantert finne noe til en hver smak.

DSC01085 2 received 591587922879012

Screenshot 20230425 195401 Gallery

Konfirmanten vil også kunne finne sin konfirmasjonsdress hos SiGA Barneklær hvor de har dresser til barn og unge fra 0 og helt opp til 16 år!

Blir dress litt for formelt?

Det gjør ingenting! Det finnes ingen fasitsvar på hvordan man skal pynte seg til glade festdager. Hos SiGA Barneklær har de en rekke antrekk som passer like godt til en fest!

Design uten navn 7  

Her kan du mikse og kombinere til du finner akkurat den stilen du er på utkikk etter! 


Fest i mai må ikke bety bunad!

Det finnes mange gode alternativer til Bunad! En herlig vårkjole i søte vårfarger og blomstermønster tar seg veldig godt ut under festdagene i mai! Hos La Unica finner du mange nydelig alternativer!

Design uten navn 9

Med de rette fargene og tilbehøret kan man lett gli inn i 17. mai feiringen uten bunad!

Design uten navn 6

Utvalget finner du hos SiGA Barneklær

Design uten navn 8


Nyt vårværet ute!

Skal du feire varmere vårdager ute i hagen eller naturen? Da er det lurt å huske på at selv om det er vår og sol, kan det fortsatt være kaldt! 

Ull har en unik egenskap til å holde på varmen, samtidig som du ikke overopphetes. Ull puster godt, og selv om du svetter litt på turen din vil stoffet trekke til seg vesken så du ikke blir våt og kald! Det perfekte stoffet for en norsk vår!

Hos Lanullva finner du ull til en hver anledning, til store og små!

Image1 Image2

I Lillehammer sentrum er vi så heldige at vi har flere butikker som selger dette herlige stoffet. Hos Janus har de snart 130 års erfaring innen ull og ullproduksjon. 

Janus Lightwool 6N0A2761

Del denne artikkelen med venner: