maiblomst

Lillehammer sentrum

Velkommen til glade festdager i mai!

Velkommen til glade festdager i mai! Her finner du inspirasjon til alt fra bunad til vårens turopplevelse! Ønsker du et alternativ til bunad til barna? Skal du ha gjester for første gang på lenge og vil imponere med et flott dekket bord? La deg inspirere av det Lillehammer sentrum har å by på!

Del glade festdager med venner:

Tips og inspirasjon til Bunad

Mai er bunadens måned! Vi kler oss opp i nasjonaldrakten både til 17. mai, bryllup og konfirmasjoner. Alt til bunad og tilbehør, samt tips til stell og vedlikehold finner du i Lillehammer sentrum

underskjort bunad tilbehor husfliden lillehammer gjovik
Belsvik

Konfirmasjon - 5 gode råd om dress

I Lillehammer Sentrum finner du dyktige mennesker, med snart 100 års erfaring, som kan hjelpe konfirmanten med den perfekte dressen! Lær av ekspertene og les deres råd om valg av dress til konfirmasjonen!

Nyt den magiske vårfølelsen i naturen!

Det er noe magisk med vårturer i naturen, og når sola titter frem og varmer er det ekstra godt å være ute i naturen. I Lillehammer Sentrum finner du alt du trenger for å feire festdagene og vårstemningen ute. La deg inspirere av Lillehammers største godtebutikk for turentusiaster og gjør deg klar for vårturen!

fjellshop
varantrekk

Vårens antrekk fra fest til topptur

Når våren kommer og snøen smelter er det tid for feiring både ute og inne! I Lillehammer sentrum finner du alt du trenger om du skal pynte deg til bryllup, nasjonaldag og konfirmasjoner, eller feire at snøen har smeltet med en tur i naturen!

Tid for hjem - og hage!

Når våren står for tur er det ekstra koselig å invitere gjester hjem på fest både inne og ute! Være seg større selskaper eller mindre sammenkomster. I Lillehammer sentrum finner du alt du trenger for å imponere gjester og nyte hagen om våren!

varantrekk 2
heim

Skap herlige vårminner!

I Lillehammer sentrum har du mange muligheter til å skape gode minner og ikke minst bevare disse minnene for evig! 

Utvalgte produkter